Healthcare & Pharmaceutical

Hematopoietic Stem Cells Transplantation Market Segmentation by Transplant Type (Allogeneic and Autologous); by Disease Type (Acute Myeloid Leukemia, Acute Lymphoblastic Leukemia, Hodgkin lymphoma, Non-Hodgkin Lymphoma, Multiple Myeloma, and Others); and by Application {Bone Marrow Transplant (BMT), Peripheral Blood Stem Cells Transplant (PBSCT), Cord Blood Transplant (CBT) and Others} – Global Demand Analysis & Opportunity Outlook 2031

Buy Now

Preview Analysis

Request Insights
Inflation and Looming Recession to Haunt Businesses:

In 2022 & 2023, market players expected to sail in rough waters; might incur losses due to huge gap in currency translation followed by contracting revenues, shrinking profit margins & cost pressure on logistics and supply chain. Further, U.S. economy is expected to grow merely by 3% in 2022. Purchasing power in the country is expected to fell nearly by 2.5%.
On the other hand, European countries to see the worst coming in the form of energy crisis especially in upcoming winters!! Right after COVID-19, inflation has started gripping the economies across the globe. Higher than anticipated inflation, especially in western world had raised concerns for national banks and financial institutions to control the economic loss and safeguard the interest of the businesses. Increased interest rates, strong USD inflated oil prices, looming prices for gas and energy resources due to Ukraine-Russia conflict, China economic slowdown (~4% in 2022) disrupting the production and global supply chain and other factors would impact each industry negatively.


In The News

  • January 27, 2022: Lonza Group to collaborate with HaemaLogiX Ltd., to manufacture next clinical batch of multiple myeloma drug candidate, KappaMab. 

  • December 08, 2021: ThermoGenesis Holdings, Inc. to join hands with Contract Development Manufacturing Organization (CDMO) to make Cell and Gene therapies available to the maximum patients.





Hematopoietic Stem Cells Transplantation Market
Get more information on this report: Request Sample PDF

Healthcare Expenditure per Capita, (USD), 2015-2018

Key Questions Answered in the Report

1) What are the major factors driving the growth of the hematopoietic stem cells transplantation market?

Ans: Increasing prevalence of blood cancer, and other hematopoietic disorders is estimated to boost the market growth.

2) What would be the CAGR of hematopoietic stem cells transplantation market over the forecast period?

Ans: The market is anticipated to attain a CAGR of ~8% over the forecast period, i.e., 2022 – 2031.

5) Who are the major players dominating the hematopoietic stem cells transplantation market?

Ans: The major players in the market are Escape Therapeutics, Inc., Regen BioPharma, Inc., ThermoGenesis Holdings, Inc., CSG-BIO Company, Inc. (CellSave), CBR Systems, Inc., Pluristem Inc., ViaCord, LLC, and Cynata Therapeutics Limited.

6) How are the company profiles selected?

Ans: The company profiles are selected based on the revenues generated from the product segment, geographical presence of the company which determine the revenue generating capacity as well as the new products being launched into the market by the company.

7) What are the segments in the hematopoietic stem cells transplantation market?

Ans: The market is segmented by transplant type, disease type, application, and by region.

8) Which segment captures the largest market size in application segment in the hematopoietic stem cells transplantation market?

Ans: The bone marrow transplant (BMT) segment is anticipated to hold largest market size over the forecast period and display significant growth opportunities.

8) What are the challenges affecting the market growth?

Ans: Very high cost of stem cell transplant is estimated to hamper the market growth.

8) Which region will provide more business opportunities for growth of the hematopoietic stem cells transplantation market in future?

Ans: The North America region is anticipated to provide more business opportunities over the forecast period on the back of growing incidences of blood cancer in the region.

Let Us Hear About Your Requirements:

Submit Your Request For Proposal (RFP)

Submit RFP    Buy Now Download Research Report Sample